Baume-Quinine.jpg

Балзам од кинин

550 ден

Baume Quinine

За појачување на ефектот на шампонот против опаѓње од кинин.

Опис на Производот

Балзам од кинин за појачување на ефектот на шампонот против опаѓње од кинин, користете го зајакнувачкиот кондиционер со кинин и B-витамини, кој го прави отплеткувањето на косата полесно. Тој мора да се нанесе веднаш после измивањето со шампонот и да се остави да делува 2 до 3 минути.

Pin It on Pinterest