Гел – Derm’intim

550 ден

Гел за хигиена на интимните и нежни области со pH5,5.

Опис

Гел за хигиена на интимните и нежни области со pH5,5.

Својства: ДермИнтим гелот за интимна хигиена служи за секојдневна надворешна хигиена на шувствителните и нежни области. Осигурува перфектна хигиена, мекост и нежност – без исушување. НЕ СОДРЖИ САПУН !

Во основата содржи лаванда и глицерин, чиј што благи својства ја штитат, омекнуваат и смируваат кожата. ДермИнтим ги убива сите штетни бактерии на интимните области. Остава шувство на чистота и свежина.

ДермИнтим е многу ефикасен, клинички испитан и гинеколошки тестиран. Има карактеристична арома.Упатство за употреба: Се користи секојдневно! На навлажнета кожа направете пена и измијте ја со многу вода.

Rhealba® овес од А-ДЕРМА: Избран заради неговите смирувачки и не-иритирачки карактеристики, пред и над повеќе од 80 различни вида, овој овес се одгледува под строго контролирани услови. Неговите екстракти, карактеризирани со нивната екстремна чистота, ги прават А-ДЕРМА производите целосно безбедни за употреба и го осигуруваат нивниот константен квалитет и ефикасност. Токму заради ова, производите на А-ДЕРМА се првиот избор на дерматолозите и педијатрите.

Pin It on Pinterest

Share This

×