Гел – Gel Moussant Avoine

650 ден

Гел за лице и тело, ја чисти и омекнува вашата кожа – без сапун.

Опис

Гел за лице и тело, ја чисти и омекнува вашата кожа – без сапун.

За лице и тело чисти и омекнува

Индикации: Иритирани и повредени кожи.

Својства: Гел за миење со млеко од Rhealba® овес. Формула без мирис, која го чисти епидермисот без да го иритира, односно смирувајќи и омекнувајќи ја иритираната кожа. Препорачливо за бебиња, деца и возрасни. Може да се користи за лице и/или тело. Одмивајте темелно.

Rhealba® овес од А-ДЕРМА: Избран заради неговите смирувачки и не-иритирачки карактеристики, пред и над повеќе од 80 различни вида, овој овес се одгледува под строго контролирани услови. Неговите екстракти, карактеризирани со нивната екстремна чистота, ги прават А-ДЕРМА производите целосно безбедни за употреба и го осигуруваат нивниот константен квалитет и ефикасност. Токму заради ова, производите на А-ДЕРМА се првиот избор на дерматолозите и педијатрите.

Pin It on Pinterest

Share This

×