Шампон – Shampooing Avoine

450 ден

Нежен шампон со млеко од овес за честа употреба.

Опис

Нежен шампон со млеко од овес за честа употреба.

Сите КЛОРАН растенија се одбрани по признатите дејства и безбедност за употреба. Заради гарантирање на квалитетот тие се одгледуваат под многу стриктни норми, т.н. „КЛОРАН процедура за екстракција од растенијата“. Екстрактите, согласно со научниот пристап на фармацевтската индустрија, имаат специјално создадени и дозирани активни супстанции, со што се обезбедува константна ефикасност.

Создаден од KLORANE Истражувачкиот центар, а произведен и контролиран од Одделот за екстракција на растенијата, KLORANE млекото од овес (0.3%), богато со полисахариди, овозможува моќен омекнувачки и заштитен ефект врз скалпот и косата.

Нежната емулзиона база и специфичниот агенс за зголемување на волуменот, овозможува честа употреба дури иа за многу деликатна коса.

KLORANE шампонот од млеко од овес ја зголемува убавината, мекоста и ја осветлува косата. Погоден е за целата фамилија.

Употреба: Едно нанесување е доволно. Темелно се плакне.

Резултати: одлични резултати кај 82% од случаите, со зголемена мекост, волумен и сјај.

Pin It on Pinterest

Share This