Шампон – Shampooing Quinine

450 ден

Шампон со екстракт од кинин против опаѓање.

Опис

Шампон со екстракт од кинин против опаѓање.

Сите КЛОРАН растенија се одбрани по признатите дејства и безбедност за употреба. Заради гарантирање на квалитетот тие се одгледуваат под многу стриктни норми, т.н. „КЛОРАН процедура за истражување на растенијата“.

Кинин е дрво кое потекнува од Јужна Америка. Екстрактот од неговата кора содржи кинин, кој е многу познат по  неговите зајакнувачки својства. Истражувачите во КЛОРАН Лабораториите избрале екстракт од црвена quinquinа што се должи на големата концетрација на кинин, што има стимулирачко дејство на коренот на косата и на тој начин зајакнувајќи ја косата.

Докажани предности: Kлоран quinquinа комбинирана со B-complex витамини (B5, B6, и B8) кој ја зајакнува структурата на косата и го стимулира нејзиното растење.

Упатство на употреба: шампонирајте еднаш. Измијте го добро. Во случај на контакт со очи, измијте го внимателно. За да го зајакнете ефектот на шампонот користете и балзам со кинин и B витамини.

Pin It on Pinterest

Share This