Вакум Ќеси

70 ден210 ден

Складирајте ја вашата облека и куќен текстил со 80 посто помалку зафатнина. Пробајте ги новите унапредени вакум ќеси достапни во два прекрасни дезени и 6 големини.

Опис

Складирајте ја вашата облека и куќен текстил со незаменливите вакум ќеси.

Ви го претставуваме новиот надграден модел, со двоен патент за запечатување, изработени од високо квалитетен PA+PE материјал ултра јаки и ултра трајни.

Ова е производ кој што едноставно е составен дел од секој модерен дом. Вакум ќесите може да ги користите преку целата година, и тоа на есен ќе си ги складирате летната облека и куќен текстил, а на пролет ќе си ги извадите од ќесите во иста состојба како на денот кога ги имате поставено, а ќе ги поставите зимската облека и куќен текстил, и така секоја година.
свен што ја намалуваат зафатнината до 80%.

Вакум ќесите имаат и други позитивности, како на пример штитат од мирис, прашина, вода, влага, паразити, молци итн…

А освен во домот може да ги користите и кога патувате, апсолутно ќе ја избегнете нервозта при пакување, плашејќи се дека во куферот нема да собере се. Доколку ја поставите облеката во вакум ќеси, куферот од еднаш ќе стане доволно голем.

Карактеристики и погодности:

 • Ја намалуваат зафатнината до 80%
 • Едноставно за употреба
 • Може да се користат преку целата година
 • Го продолжуваат векот на облеката и куќниот текстил
 • Заштедувате на простор за складирање
 • Двоен систем на запечатување
 • Штитат од вода и влага
 • Штитат од прашина и мириси
 • Штитат од паразити и молци
 • Погодни и за патување
 • Ефтино и практично
 • Достапни во 2 прекрасни дезени и 6 големини

Едноставни за употреба:
Ја поставувате облеката или стварите во ќесето и го затварате со пластичниот двоен патент. Ја приклучувате правосмукалката или воздушен компресор во отворот за вакум, го превсмукувате воздухот во ќесето и го затварате отворот со капачето. Толку.

За повторно користење само го отварате кесето. Текстилот ќе биде ист како на денот кога сте го складирале.

Димензии и Цени:

 • 40х60 см = 70 ден
 • 50х70 см = 85 ден
 • 60х80 см = 100 ден
 • 70×100 см = 125 ден
 • 80×100 см = 150 ден
 • 100×120 см = 210 ден

Погоре може да изберете големина, а ќесите се достапни и во 2 различни прекрасни дезени на плаво и на жолто. Доколку имате преференца за боја пишете во забелешка, во спротивно ќе ви биде пратена боја по случаен избор.

Додатни информации

Големина

40х60 см, 50х70 см, 60х80 см, 70×100 см, 80×100 см, 100×120 см

Коментари

Сеуште нема коментари.

Само логирани корисници кои го имаат нарачено производот може да остават коментари.

Pin It on Pinterest

Share This