30

Воден Пиштол

(1 оценка од муштерија)

695 ден

Иновативен високо квалитетен воден пиштол-додаток за црево со мешалка и 8 програми на прскање.

Нема на залиха

Опис

Понекогаш се појавува иновативен производ кој значително ќе ви ја олесни рутината и ќе ви го зголеми задоволството. Овој Воден Топ е токму таков производ.

Со леснотија ја отстранува целата нечистотија, кал, лисја … од патеките, тротоарите и патиштата.

Одличен е за измивање на калта од прозорците, мебелот во дворот, автомобилите, чамците, скалите, лизгачките врати или едноставно кажано секаде каде што има нечистотија и кал може да ја отстрани.

 

Само прикачете го на цревото и со 8те различни програми на прскање може да измиете се – од достигање на прозорците на вториот спрат до нежно наводнување на најнежните и остеливи растенија и цвеќиња.

Модулите се подесуваат со вртење во насока на стрелките .

Водениот топ има додаток за мешање каде може да го ставете вашиот детергент и автоматски го помешува и можете со леснотија да ги исчистете вашата кола или домаќински предмети кои може надвор да се перат за само неколку минути без никаква тешкотија.Покрај детергенти, во додатокот за мешање може да додатете и средство за прскање на вашите растенија.

Додатокот за мешање се активира и деактивира благодарение на прикладното вртливо копче.

Не ви треба ниту струја ниту пак мотор, водениот топ од нама е вистинскиот производ за вас, вадењето и активностите со вода и црева ќе ви претставуваат вистинско задоволство, (само внимавајте на сметките за вода).

1 коментар за Воден Пиштол

  1. Vlatko Slivoski

    Го купив со намера да ја перам колата, и можноста да нанесам шампон преку додатокот на пиштолот. Има 3 нивоа за мешање на водата со шампонот и на најслабото ниво претерано брзо го троши. Одлично функционираат сите подесувања за млазот на водата, но кога работите со голем притисок на вода и долго црево ќе морате да повикате пријател да Ви ја исклучи водата бидејќи додека го исклучите сами има можност да испрскате се во дијаметар од 10 метра

Само логирани корисници кои го имаат нарачено производот може да остават коментари.

Pin It on Pinterest

Share This