Изградете ја вашата кариера со нас..

ЦЕНТУРИ (nama.mk) вработува

НАМА како водечка интернет продавница во Македонија со цел да ги задоволи барањата на нашите ценети постоечки и идни клиенти ви нуди можност да станете дел од тимот.

Дали сте спремни да станете дел од тимот на нама?

Доколку сте динамична личност која сака да работи во тимско опкружување, каде што клиентот е секогаш во право. Доколку сте амбициозна и енергична личност, со позитивен пристап и оптимистички поглед на нештата. Имате основно познавање на компјутерски вештини и доколку се сложувате со мотото дека работата го краси човекот, тогаш и Вие може да станете дел од тимот на nama.mk (дел од ЦЕНТУРИ ДОО).

Ве охрабруваме да аплицирате ВЕДНАШ!

 

 

ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ ВО МОМЕНТОВ

Сите отворени Работни позиции важат само за лица

со место на живеење во Струмичкиот Регион!

ОПЕРАЦИИ

Работни места за основните секојдневни активности на фирмата.

оператор

Оператор во пакетно одделение и грижа за клиенти.

Основно познавање на компјутери,

Со или без работно искуство,
Комуникативна и одговорна личност,

Тимска работа и професионален однос кон клиентите.

Самоиницијативност и посветеност на работа.

Магационер

Оператор во нашиот магацин.

Собирање и организација на роба,

Со или без работно искуство,
Комуникативна и одговорна личност,

Тимска работа и професионален однос со колегите.

Самоиницијативност и посветеност на работа.

ДИЗАЈН И МАРКЕТИНГ

Креативни работни позиции за лица со вештини за графички дизајн, креирање содржини и маркетинг.

Графички Дизајнер

Обработка на фотографии и слики.

Високо познавање и искуство со платфирмите на ADOBE или COREL

Познавање на сите формати за графика и сенс за web или печатена припрема.

Одлично познавање на Англиски Јазик.

Солидно познавање на работа со компјутери,

Со искуство.

Комуникативна и одговорна личност,

Тимска работа и професионален однос.

Самоиницијативност и посветеност на работа.

специјализирани

Работни места за високо специјализирани позиции.

PHP Developer

Одлично познавање на Англиски Јазик.

Експертско познавање на работа компјутери,

Комуникативна и одговорна личност,

Тимска работа и професионален однос.

Самоиницијативност и посветеност на работа.

Strong knowledge of PHP web frameworks

Understanding the fully synchronous behavior of PHP

Basic understanding of front-end technologies, such as JavaScript, HTML5, and CSS3

Knowledge of object oriented PHP programming

Strong knowledge of the common PHP or web server exploits and their solutions

Understanding fundamental design principles behind a scalable application

Familiarity with SQL databases and their declarative query languages

Proficient understanding of code versioning tools, such as Git

Нашето седиште

Фирмата е стационирана на Булевар Гоце Делчев на излезот од Струмица кон Дабиле (бивши комплекс МЗТ).

Бенефиции и погодности

работењето во центури си има свои бенефиции и е поубаво И ПОДИНАМИЧНО за разлика од голем број други приватни фирми

 

плата која расте

Сите вработени стартуваат со фиксна плата, која се зголемува пропорционално со вложениот труд.

неработни викенди и празници

Слободни викенди и празници. Ние сме една од ретките приватни фирми која не работи во Сабота.
P

здравствено и пензиско осигурување

После пробниот период. Нудиме можност за целосно осигурување, со НДА договор од мин (2 години).

битно е знењето а не дипломата

Ние вработените не ги делиме според дипломите, туку според реалното знаење и вештините.

можност за работа од дома

Во одредени околности можност за извршување на работните обврски и од дома.

таргетирани бонуси

Вистинското залагање за успехот на фирмата, секогаш го цениме и наградуваме.

аплицирајте веднаш!

Сите апликации подлежат под нашата политика на приватност.

Пратете CV комплет со контакт детали на upravitel@centuri.mk

Или јавете се на 070 353 777 за да закажете интервју.

Pin It on Pinterest

Share This