Начини на Плаќање

Нарачките од нашата интернет продавница може да ги плаќате на три начина

Начини на плаќање на нарачките

Купувањето во нашата интернет продавница е навистина едноставно, а за оние што не можат да се снајдат имаме и детално упатство (со слики) за купување.

 

Во моментот подржуваме три начина на плаќање и тоа:

  • Испорака до дома со откупнина
  • Плаќање со Кредитна Картичка
  • Плаќање со Банкарски Трансфер

1. Плаќање при Достава со Откупнина

Плаќање при прием на производот, платете на курирот/поштарот кога ќе го добиете производот.

Ова е воедно и најпопуларниот начин на плаќање на нарачките (барем во моментот додека го пишуваме ова)

Доколку се решите нарачката да ја платите на овој начин се што треба е е да кликнете на копчето НАРАЧАЈ и работата е завршена, ќе добиете нотификација дека нарачката е примена.

2. Плаќање со Кредитна Картица

Плаќање со Кредитна Картичка, подржани се сите популарни картици во Македонија.

payment-iconsOK
Со избирањето на оваа опција привремено ве пренасочуваме до безбедносниот сервер на банката, каде ќе ја направите трансакцијата.
Податоците од вашата картичка не ги гледаме, само од банката добиваме нотификација дека средствата се резервирани, а истите ги наплаќаме откога ќе ја потврдиме нарачката.

Плаќањето со картички станува се популарно од ден на ден, очекуваме во иднина овој начин да стане и најупотребуван.

Детално упатсво со илустрации за плаќање со картичка!

Доколку се решите нарачката да ја платите на овој начин, откога ќе  кликнете на копчето НАРАЧАЈ привремено ве пренасочуваме до серверот на банката каде ќе ги внесете податоците од вашата картичка, по успешниота трансакција, ќе добиете нотификација дека нарачката е примена.

3. Плаќање со Банкарски Трансфер (Вирмански)

Плаќање директно на нашата сметка број: 210059186770113 во НЛБ Тутунска Банка.
Задолжително напишете го и бројот на нарачката.
Про/Фактура ќе добиете автоматски на е-маил кога ќе ја потврдите нарачката.
Вашата нарачка ќе биде испорачана кога средствата ќе легнат на нашата сметка.

Овој начин наплаќањенајмогу го користат фирмите и физчки лица кои што употребуваат електронско банкарство.

Доколку се решите нарачката да ја платите на овој начин, откога ќе  кликнете на копчето НАРАЧАЈ ќе ви се појави информација со бројот на нарачката, износот и нашата смекта каде што треба да се уплатат средствата. Нарачката ќе биде испорачана откога средствата ќе легнат на нашата сметка!

Кошничка

advertisement

Следете не на Вибер!

Pin It on Pinterest

Share This