За Нас

Основни информации за nama.mk

nama.mk е заштитена Трговска Марка.

Центури ДОО (ЕМБС: 5918677, ЕДБ: 4027004142578) е Македонска фирма со децениско искуство (основана 2004), а nama.mk оперирана од ЦЕНТУРИ, има за цел да ги претстави и доставува производите за широка потрошувачка, што едноставно ви го олеснуваат животот и ви причинуваат задоволство, директно до вашиот дом. Ставајќи акцент на врвна професионална услуга.

Производите кои се продаваат на nama.mk, во најголем дел над 95% се од директен сопствен увоз, а помал дел се од домашни производители и дел се од реномирани домашни увозници.

Соработуваме исклучиво со проверени партнери и многу внимателно ги одбираме производите. Кај нас никогаш нема да сретнете производи со сомнителен квалитет и потекло, ниту пак производи кои дават лажна надеж, содржат неморални/нелегални симболи или на било каков начин предизвикуваат омраза, нетрпеливост или насилство.

Секојдневно одбираме нови производи со цел да ви го олесниме секодневието и да ви причиниме моменти исполнети со ситни задоволства. Воедно се стремиме сите наши производи да претставуваат вистинска вредност за цената.

Ние постоиме за вас.

 

Доколку сакате да стапите во контакт кликнете на следниот линк.

 

 

Една Година со НАМА

На 1ви Септември 2015 година, после повеќе месечни подготовки ја стартувавме НАМА. Главна цел ни беше да ви го олесниме секојдневието, и да ви овозможиме да купувате од комфорот и приватноста на вашиот дом со понуда на квалитетни производи од домашниот и глобалниот пазар. Ставајќи акцент на врвна професионална услуга, каде што муштеријата е секогаш во право

Денови во Годината

%

Задоволни Муштерии

%

Промет од Повратни Муштерии

Најсподелуван МК сајт на Фејсбук

NAMA.mk за една година стана најсподелуваниот Македонски сајт на фејсбук. Многу повеќе од други сајтови кои се активни и повеќе од 10 години.

Прва МК Продавница со TLS/SSL Заштита

NAMA.mk е првата Македонска Интернет Продавница која воведе SSL/TLS заштита на вашите сесии.

Најпопуларна МК Интернет Продавница

NAMA.mk е најпопуларната Македонска Интернет Продавница според сите релевантни мерења.

Модерна Лиценцирана Технологија

NAMA.mk користи најсовремена лиценцирана технологија, со единствена цел да ви овозможиме прекрасно искуство кога не посетувате.

ГРАФА НА РАСТ ЗА ПРВАТА ГОДИНА

 • Септември 2015 15% 15%
 • Октомври 2015 25% 25%
 • Ноември 2015 28% 28%
 • Декември 2015 43% 43%
 • Јануари 2016 44% 44%
 • Февруари 2016 45% 45%
 • Март 2016 59% 59%
 • Април 2016 77% 77%
 • Мај 2016 67% 67%
 • Јуни 2016 57% 57%
 • Јули 2016 69% 69%
 • Август 2016 99% 99%

Уште сте овде?

Уверете се сами, голем избор на производи (за секого по нешто), неверојатно ниски цени… А згора на се, за сите нарачки над 1000 Денари, вршиме бесплатна испорака до вашиот дом ВО ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

Купувањето од дома никогаш не било полесно.

Pin It on Pinterest

Share This