ПОДАРОК + ГРАТИС ДОСТАВА

За сите нарачки над 1200 денари!

Ценети Клиенти,

Со секоја нарачка чиј што вкупен износ е над 1200 денари ќе добиете гратис испорака до врата во цела Македонија (градови и села) и плус бесплатен производ по желба.

Се што треба е вкупниот износ на произодите во вашата кошничка да биде над 1200 денари. Автоматски во кошничката ќе ви се чекира копче за гратис достава и ќе ви се појави прозорец со достапните бесплатни производи, се што треба е да си го изберете подарокот и да кликнете на копчето земи.

Доколку не може да се снајдете со купување преку интернет, слободно контактирајте не преку Фејсбук, Е-маил или на телефон 071 308 777 и ние ќе ја направиме нарачката за вас.

 

Производите кој ќе можете да ги изберете се претходно алоцирани и ќе се менуваат периодично во зависност од достапноста.

Во моментов како подарок достапни се следните производи:

Не чекајте и искористете ја оваа погодност, влезете во некоја од категориите подоле или искористете ја опцијата за пребарување, купете и добијте подарок + гратис достава.

НАМА - Илјадници Производи чекаат на Вас, за секого по нешто!

Pin It on Pinterest

Share This