Што Велат за Нас Нашите Муштерии

“Стаса пратката, екипата радосна, среќна, задоволна – играат, не треба повеќе зборови нели?

Фала ви ќе соработуваме, супер сте…”

Марија Јованова

Скопје

“Ви благодарам најдобри!
Уште од старт знаев дека ќе имам прекрасна соработка со вас. Уште еднаш фала и секоја чест на љубезноста и професионалната услуга…

Милијана Томаноска

Охрид

Ви благодарам ја добив нарачката и сум презадоволна. Поздрав до целиот тим и само така продолжете..

Катерина Мирчева

Велес

“Фала ви многу, се како шо беше на сликите, испадна така. Верен потрошувач ќе ви бидам. Голееем поздрав.”

Наташа Ристевска

Битола

“Ми стигна порачката, коклицата. Браво за ажурноста и љубезноста, поздрав.”

Моника С. Димоски

Прилеп

“Стаса порачката, многу се убави буквите, ептен им се радуваме….”

Сања Трошанска

Скопје

“Нарачката стигна! Ви благодарам на брзата достава до дома. Работите што ги порачав беа во ред. Супер, единствени сте , продолжете вака…”

Гордана Сунчевска

Битола

“…ги добивме порачките… Ви благодарам за брзата испорака, прекрасни се! Ќерками се израдува на теписончето, а и дезенот е совршен…

Кате Соколова

Виница

“Порачката ја добив и токму таков штендер сакав подолг период, благодарам…

Анита Христовска

Кочани

“Ви благодарам за брзата испорака, прожекторот што го нарачав е прекрасен!!!

Елена Јоциќ Блажевски

Скопје

Ви благодарам многу за испратените производи. Многу сум задоволна од нив и од вашата соработка.

Весна Настоска

Охрид

“Само да ви кажам дека многу сум задоволна од колите, преубави се… Сега редовно ќе ве следам и порачувам…”

Александра Крстеска

Прилеп

“…ми стигна нарачката 🙂 

Се е добро, преубаво е 🙂

Марија Гинова

Скопје

“Пратките ни стигнаа, благодарам…

Многу сме задоволни...”

Ерон Незири

Гостивар

“Фала за торбицата…

Задоволна сум, многу...”

Рената Героска

Струга

“Ни пристигна огледалото…

…прекрасно е…”

Јелена Цветковиќ Ромине

Куманово

“Нарачката ја примив! Презадоволна…

Би благодарам”

Анита Жанев

Скопје

“Порачката е примена!

Супер е, задоволни сме…”

Наце Чамов

Радовиш

“Ви благодарам, нарачката стигна…

Супер е..”

Наташа Бекјарова

Гевгелија

“Релаксаторот стигна! Лесно беше за склопување, многу сум задоволна, фала ви многу….”

Наташа М.

Тетово

“Благодарам многу, ја земав нарачката, задоволна сум…

Моника Стоилковска

Ранковце

“Пристигна количката 🙂

Благодарам, прекрасна е…”

Моника Николовска

Скопје

“…до сега само пофалби за Вас имам….”

Оливера Авдиќ

Тетово

“Ги зедов книгите, преубави се

Зорица Врчковска

Битола

Категории Производи

Pin It on Pinterest

Share This