Бесплатна Испорака до Вашиот Дом

За сите нарачки над 1000 Денари

 

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ДО ВАШИОТ ДОМ

ЗА СИТЕ НАРАЧКИ НАД 1000 ДЕНАРИ

 

 

Се што треба е вкупниот збир на производите во вашата кошничка да е над 1000 денари.

Пред нарачката автоматски ќе ви се чекира опција за бесплатна испорака.


Не чекајте и искористете ја оваа специјална поволност.

 

Пресек на нарачките правиме секој работен ден во 10 часот наутро и истите ги испорачуваме истиот ден, а обично во градските средини се испорачуваат наредниот ден.
Ќе ви се јават од Брза Пратка на телефон да се договорите околу превземањето на пратката.

 

 

Кошничка

Категории Производи

advertisement

advertisement advertisement advertisement

advertisement

Pin It on Pinterest

Share This