25

Двострана Табла со Магнети

555 ден

Голема двострана табла со магнетни бројки, танграми и букви, креди и фломастер.

На залиха

Опис

Голема двострана табла со магнетни бројки, танграми и букви, креди и фломастер.

Ова е од најкорисните играчки за развој и едукација на децата.

Од едната страна може да се редат магнетни бројки/букви/танграми и пишува со фломастер, а од другата страна може да се пишува со креда.

Покрај црање и пушување, може да се учи и математика и составување форми.

Сетот се сосоти од:
-Двострана табла
-Сет од 61 магнетни бројки, букви и форми.
-Фломастер
-Сет од 4 креди во разни бои
-Бришач

Димензии:

Производот доаѓа сапакуван во ОПП пакување.

Забелешка: За деца над 3 годишна возраст, секогаш под супервизија на родител-старател.

Коментари

Сеуште нема коментари.

Само логирани корисници кои го имаат нарачено производот може да остават коментари.

Pin It on Pinterest

Share This